Har du spørgsmål - Kontakt os

63167600

servicepartnerPilegaard-Henriksen er din professionelle servicepartner når der skal udskiftes gasfyr i større antal i og volumen i boligforeninger, ejendomsselskaber o.lign.

Pilegaard-Henriksen A/S har gennem mange år opbygget stor erfaring med udskiftning af større antal gasfyr i fx ejendomsselskaber og boligforeninger. Vores team planlægger og udfører udskiftningerne således alt koordineres med den ejendomsansvarlige og kører efter den aftalte plan.

Tag os med på råd så tidligt i beslutningsfasen som muligt!

– på den måde kan vi bedst muligt rådgive gennem hele processen.

Hos os er ingen opgaver for store eller for små som vores mange referencer fra ind- og udland også vidner om.


Kundeudtalelse; Fagotvej Boligforening, Næstved

Som pensionist og aktivt medlem i vores boligforening har jeg med stor interesse fulgt med i processen om valg af leverandør ifm. udskiftning af vores gasfyr.

Den professionelle og gode rådgivning som Pilegaard-Henriksen har givet gennem hele forløbet har været fantastisk! Alt har kørt efter den aftalte plan og de har udskiftet op til 5-6 gasfyr om dagen. Den indgåede serviceaftale har skabt tryghed som vi alle i foreningen nyder godt af.

Blandt de indhentede tilbud var Pilegaard-Henriksens det bedste. De var ligeledes til rådighed for spørgsmål gennem de indledende beslutningsfaser. Jeg kan kun anbefale Pilegaard-Henriksen for den effektive og veludførte opgave som de har udført her i Fagotvej Boligforening i Næstved med over 30 gasfyrinstallationer.

Hilsen

Preben Pedersen
Fagotvej 28
4700 Næstved